© 2016 - 2018 by Mák Arany. 2019 - by EMKISZ. Proudly created with Wix.com

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle

Az EMKE Ifjúsági Szervezete létrehozásának gondolata 2015-ben merült fel, a Kultivál – Kárpát-medencei Kulturális Ifjúsági Fesztivál kolozsvári megszervezése után.


A rendezvényen összecsiszolódott szervezőcsapat és a kiterjedt önkéntes-hálózat fenntartása és további bővítése minden szempontból hasznos és üdvözlendő javaslatnak bizonyult az EMKE berkein belül, viszont érdemesebbnek látszott ezt egy külön tagszervezetté formálni, ami nagyobb sikerrel tudja majd megszólítani a fiatalabb generációkat, ezzel egy folyamatosan frissülő utánpótlást teremtve az EMKE célkitűzéseinek továbbadására.


Az Ifjúsági Szervezet célkitűzései nem különböznek az EMKE céljaitól, csupán a célközönség életkora és ebből adódóan a megszólítás módja változik. A szervezet hivatásának tekinti, hogy a kulturális és közművelődési értékek átadása mellett lehetőséget biztosítson arra is, hogy a modern kor gyermekei is hozzátehessék a generációjuk által létrehozott értékeket a hagyományos, fenntartandó értékekhez.
A kultúra fenntartását, átadását, megismertetését olyan módon kívánja elérni, ami a megcélzott generációnak is érthető, és amit a közönség magáévá téve hitelesen, őszintén és lelkesen tud fenntartani.

elnök
szervező alelnök
gazdasági alelnök
titkár
sajtófelelős
marketingfelelős
pályázati felelős
Show More
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now