top of page

Légy te is az EMKISZ önkénTEse!


Az EMKE Ifjúsági Szervezete önkéntesprogramot hirdet a 2019-es évre olyan fiataloknak, akik szeretnék kipróbálni magukat az általános egyesületi munkában. Ha 16-35 év közötti fiatal vagy, fontosnak tartod a kultúrát, szeretsz szervezni, fotózni, videózni, szöveget írni, és szeretnéd kipróbálni, milyen egy szervezet programjait megrendezni, pályázni, vagy akár csak részt venni egyes programok lebonyolításában, itt a helyed! Munkádat tanácsokkal és belső képzésekkel segítjük és sok izgalmas eseményen való részvétel lehetőségével honoráljuk, de egyetemistaként szakgyakorlatot is szerezhetsz nálunk. Jelentkezz március 3-ig , és légy te is tagja egy lelkes csapatnak!

Főbb programjainkról találsz egy rövid leírást a RENDEZVÉNYEK menüpont alatt, böngészd át nyugodtan, és bátran fordulj hozzánk, ha kérdésed van. A betöltésre váró fő „munkakörök”: rendezvényszervezés, programkoordináció, fotó- és filmdokumentáció, sajtózás, online kommunikáció, arculattervezés, pályázatírás és forráskeresés.

Jelentkezésedet az emkeifjusag@gmail.com címre várjuk. Arra kérünk, hogy küldj számunkra egy rövid összefoglalót arról, hogy milyen témakör érdekelne leginkább a közösségi munkában, és írj valamit az eddigi életutadról, tapasztalataidról is – de ne feledd, a tapasztalatlanság nálunk nem hátrány, hanem lehetőség 😉

RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
bottom of page