top of page

Önkéntesség | Szakmai gyakorlat

onkentesplakat.png

Unalmasak a karanténos-járványos napjaid? Valami hasznossal és érdekessel töltenéd el az idődet? Az Erdélyi Magyar Közművelődési Egyesület Ifjúsági Szervezete önkéntestoborzásra indul, hogy színesítse és bővítse csapatát! Jelentkezz hozzánk önténtesnek, akár CSAK ONLINE munkára is!

Ha 16-35 év közötti fiatal vagy, fontosnak tartod a kultúrát, szeretsz szervezni, fotózni, videózni, szöveget írni, és szeretnéd kipróbálni, milyen egy kulturális szervezet programjait megrendezni, pályázni, vagy akár csak részt venni egyes programok lebonyolításában, itt a helyed! Munkádat tanácsokkal és belső képzésekkel segítjük és sok izgalmas eseményen való részvétel lehetőségével honoráljuk, de egyetemistaként szakgyakorlatot is szerezhetsz nálunk. Jelentkezz, és légy te is tagja egy lelkes csapatnak!

 

Főbb programjainkról találsz egy rövid leírást a RENDEZVÉNYEK, PROJEKTEK menüpont  alatt, böngészd át nyugodtan, és bátran fordulj hozzánk, ha kérdésed van. 

onkentes kriteriumok (1).png

Jelentkezésedet december 4-én éjfélig várjuk az emkeifjusag@gmail.com címre, de elküldheted a lenti üzenődobozból is. Arra kérünk, hogy küldj számunkra egy rövid összefoglalót arról, hogy milyen témakör érdekelne leginkább a közösségi munkában, és hogy közelebbről melyik rendezvényünk keltette fel az érdeklődésedet. Emellett jó, ha írsz valamit az eddigi életutadról, tapasztalataidról is – de ne feledd, a tapasztalatlanság nálunk nem hátrány, hanem lehetőség!

😉

Köszönjük a jelentkezésed! A jelentkezési határidő lejárta után értesítést küldünk a személyes találkozóról :)

Ez a jelentkezési kör most lejárt, de ha érdeklődsz tevékenységeink iránt, továbbra is várjuk üzeneted az emkeifjusag@gmail.com címre!

bottom of page