Önkéntesség | Szakmai gyakorlat

Jelentkezz önkénTEsnek egy dinamikus csapatba!

Ha 16-35 év közötti fiatal vagy, fontosnak tartod a kultúrát, szeretsz szervezni, fotózni, videózni, szöveget írni, és szeretnéd kipróbálni, milyen egy kulturális szervezet programjait megrendezni, pályázni, vagy akár csak részt venni egyes programok lebonyolításában, itt a helyed! Munkádat tanácsokkal és belső képzésekkel segítjük és sok izgalmas eseményen való részvétel lehetőségével honoráljuk, de egyetemistaként szakgyakorlatot is szerezhetsz nálunk. Jelentkezz, és légy te is tagja egy lelkes csapatnak!

 

Főbb programjainkról találsz egy rövid leírást a RENDEZVÉNYEK menüpont  alatt, böngészd át nyugodtan, és bátran fordulj hozzánk, ha kérdésed van. A betöltésre váró fő „munkakörök”: rendezvényszervezés, programkoordináció, fotó- és filmdokumentáció, sajtózás, online kommunikáció, arculattervezés, pályázatírás és forráskeresés.

 

Jelentkezésedet az emkeifjusag@gmail.com címre várjuk, elküldheted külön e-mailként vagy akár a lenti üzenőboxból is. Arra kérünk, hogy küldj számunkra egy rövid összefoglalót arról, hogy milyen témakör érdekelne leginkább a közösségi munkában, és írj valamit az eddigi életutadról, tapasztalataidról is – de ne feledd, a tapasztalatlanság nálunk nem hátrány, hanem lehetőség 😉

© 2016 - 2018 by Mák Arany. 2019 - by EMKISZ. Proudly created with Wix.com

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now